Recent Movies

Rio (2011)




Plot:
When Blu, a domesticated macaw from small-town Minnesota, meets the fiercely independent Jewel, he takes off on an adventure to Rio de Janeiro with this bird of his dreams.

Υπόθεση:
Η ταινία μας μεταφέρει στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο και στο πλούσιο τροπικό δάσος της Βραζιλίας και έχει ως ήρωα τον Μπλου, έναν παπαγάλο τόσο σπάνιο που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο. Αλλά, όπως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Απροσδόκητα θα βρεθούν μαζί για να ζήσουν μια περιπέτεια-εμπειρία ζωής, κατά τη διάρκεια της οποίας μαθαίνουν πολλά για τη φιλία, την αγάπη, το θάρρος και τις προκλήσεις της ζωής.




Sucker Punch (2011)





Υπόθεση:

Η ιστορία μιας νεαρής κοπέλας κατά την δεκαετία του '50 η οποία κλείνεται σε άσυλο φρενοβλαβών όπου πρόκειται να υποστεί λοβοτομή υπό τις εντολές του αδίστακτου και κακού πατριού της. Στην προσπάθειά της να γλιτώσει από τους σωματικούς πόνους και την προοπτική της παύσης λειτουργίας του μυαλού της δημιουργεί έναν εναλλακτικό φανταστικό κόσμο όπου μαζί με τις υπόλοιπες τροφίμους θα προσπαθήσουν να δραπετεύσουν και να εκδικηθούν, πού τελειώνει η φαντασία και πού ξεκινάει η πραγματικότητα. 

Υπότιτλοι: Ελληνικοί 
Special feature: Greek subtitles 
Γλώσσα: Αγγλικά 

Παραγωγή: 2011 
Είδος Ταινίας: Δράμα, Φαντασίας 
Σκηνοθέτης: Zack Snyder 
Ηθοποιοί: Emily Browning, Vanessa Hudgens 


Download Links:
http://d01.megashares.com/dl/0SgbZEn/Sucker.Punch.TS.XViD-IMAGiNE.avi

or



Torrent:
http://thepiratebay.org/torrent/6282688/Sucker_Punch_TS_XViD-IMAGiNE   




Greek Subs:
 http://freeprojectx.com/download-s8a7d725556.html

 
Copyright © 2015. World Cinema
Blogger Templates